DATUM
ČT 23.1.
ČT 23.1.
Navigovat
Zjistit více
Slepičí vývar s hráškem a rýží | 38 Kč | |
1. | Zvěřinové ragú na červeném víně s karlovarskými knedlíky | 258 Kč |
2. | Vepřové „Kung-pao“ s arašídy a dušenou rýží | 152 Kč |
3. | Smažené žampiony s vařenými bramborami a tatarskou omáčkou | 148 Kč |
4. | Italský těstovinový salát s parmskou šunkou, sušenými rajčaty, pestem a parmazánem | 142 Kč |
ČT 23.1.
Navigovat
Zjistit více
Hovězí vývar s celestýnskými nudlemi (1, 3, 7, 9), cibulačka | 40 Kč | |
1. | Pečená kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem | 209 Kč |
2. | Smažený karbanátek s bramborovou kaší a okurkou | 155 Kč |
3. | Linquine s kuřecím masem a pestem | 145 Kč |
4. | Caesar salát s kuřecím masem | 169 Kč |
5. | Zeleninový salátek s pečeným kozím sýrem a malinovým coulis | 179 Kč |